VESTI

Održane INFO SESIJE o programu podrške za neformalne grupe

Održane INFO SESIJE o programu podrške za neformalne grupe

01 March 2024, Pčinjski, Jablanički, Pirotski okrug

Tokom serije razgovora sa građanima Pirota, Leskovca i Vranja od 19. do 23. februara 2024. godine NEXUS je predstavio u okviru projketa "EU Resurs centar za civilno društvo u Srbiji", koji je vođen od strane Beogradske otvorene škole i finansiran od strane Evropske Unije u Srbiji "Program podrške neformalnim grupama".

INFO SESIJE za neformalne grupe!

INFO SESIJE za neformalne grupe!

14 February 2024, Pčinjski, Jablanički, Pirotski okrug

Neformalne grupe u Srbiji imaju priliku da se prijave za podršku putem programa "Program podrške neformalnim grupama". Ovaj poziv predstavlja deo projekta "EU Resurs centar za civilno društvo u Srbiji", vođen od strane Beogradske otvorene škole, sa ciljem osnaživanja procesa pristupanja Srbije Evropskoj uniji kroz podršku civilnom društvu i aktivno učešće van sistema javne uprave.

РАСПИСУЈЕМО ПРОГРАМ ПОДРШКЕ НЕФОРМАЛНИМ ГРУПАМА!

Raspisujemo program podrške neformalnim grupama!

07 February 2024, Pčinjski, Jablanički, Pirotski okrug

Ukoliko ste grupa pojedinaca, okupljena oko rešavanja nekog problema u zajednici, koja broji najmanje tri osobe, koje su državljani Srbije i ukoliko je makar jedna osoba među vama punoletna, možete se prijaviti na Program podrške neformalnim grupama! Mi ćemo vas podržati, finansijski i mentorski, pri rešavanju konkretnog problema u vašoj zajednici.