VESTI

Održane INFO SESIJE o programu podrške za neformalne grupe

01 March 2024, Pčinjski, Jablanički, Pirotski okrug
Održane INFO SESIJE o programu podrške za neformalne grupe
1/1

Tokom serije razgovora sa građanima Pirota, Leskovca i Vranja od 19. do 23. februara 2024. godine NEXUS je predstavio u okviru projketa "EU Resurs centar za civilno društvo u Srbiji", koji je vođen od strane Beogradske otvorene škole i finansiran od strane Evropske Unije u Srbiji "Program podrške neformalnim grupama". U ovim susretima, zajedno sa građanima, istraživali smo izazove u njihovim zajednicama i pružili smernice o korišćenju dostupnih sredstava kako bi doprineli njihovom rešavanju.

Pozivamo sve građane da se aktivno uključe i iskoriste priliku da naprave pozitivan uticaj u svojim zajednicama. "Program podrške neformalnim grupama" pruža finansijsku podršku do 235.000,00 RSD po projektu, uz podršku posredničkih organizacija EU Resurs centra, tokom realizacije projekta od 1. maja do 30. septembra 2024. godine. 

Rok za prijavu je 6. marta 2024. godine! Svi zainteresovani građani Pčinjskog, Jablaničkog i Pirotskog okruga mogu dobiti potrebne informacije o pozivu od strane posredničke organizacije NVO Nexus Vranje. Prijavite se i zajedno doprinesimo pozitivnim promenama u našim zajednicama! 

Dodatne informacije:

Sve detalje i smernice za učešće u Programu podrške neformalnim grupama možete pronaći na sledećem linku: https://euresurscentar.bos.rs/.../finansijska-podrska...

Projekat #eurc vodi Beogradska otvorena škola sa partnerima Novosadska novinarska škola, Užički centar za prava deteta - UCPD, ENECA, Mladi poljoprivrednici Srbije, Сигурне Стазе i Nova planska praksaN, a finasira Evropska Unija EU za tebe.

#EUzaTebe #EURC #civilnodrustvozaeu #regionalnieuresurscentar #posrednickeorganizacije