VESTI

Održana obuka za stručnjake i stručnjakinje i vršnjačke edukatore/ke za rad savetovališta za mlade u Bujanovcu.

Održana obuka za stručnjake i stručnjakinje i vršnjačke edukatore/ke za rad savetovališta za mlade u Bujanovcu.

16 May 2011, Hotel Regent Club u Nišu

U sklopu akcije omladinskih zdravstvenih posrednika koja je sprovedena na projektu CARE “Pristup zdravstvenim uslugama koje tretiraju polno i reproduktivno zdravlje za žene i mlade, raseljene i Rome u južnoj Srbiji” čiji je cilj oživljavanje rada Savetovališta za mlade u Bujanovcu  u periodu od 12. do 15.  maja 2011. u Hotelu Regent Club u Nišu održana je „Obuka za stručnjake i stručnjakinje i vršnjačke edukatore/ke za rad savetovališta za mlade u Bujanovcu“.

Studijska poseta u Bugarskoj111

Studijska poseta u Bugarskoj

10 April 2011, Sofija, Bugarska

U okviru projekta CARE “Pristup zdravstvenim uslugama koje tretiraju polno i reproduktivno zdravlje za žene i mlade, raseljene i Rome u južnoj Srbiji” tokom aprila organizovana je sedmodnevna studijska poseta u Bugarskoj. Domaćini posete bila je NVO BFPA (Bugarsko udruženje za planiranje porodice i polno zdravlje) iz Sofije.

Okrugli sto Izazovi migracija u Pčinjskom okrugu

Okrugli sto "Izazovi migracija u Pčinjskom okrugu"

06 April 2011, Vranje

U organizaciji NVO NEXUS i NVO Grupa 484 iz Beograda, 6. aprila 2011. u Velikoj sali Skupštine grada u Vranju održan je okrugli sto „Izazovi migracija u Pčinjskom okrugu - Sprečavanje neželjenih migracija posle ukidanja viznog režima i integracije povratnika po osnovu sporazuma o readmisiji“.