VESTI

Podrška za izbeglice i migrante na jugu i istoku Srbije - okupacione aktivnosti

30 November 2017, Preševo, Divljana, Pirot, Bosilegrad, Vranje, Bujanovac
Podrška za izbeglice i migrante na jugu i istoku Srbije - okupacione aktivnostiPodrška za izbeglice i migrante na jugu i istoku Srbije - okupacione aktivnostiPodrška za izbeglice i migrante na jugu i istoku Srbije - okupacione aktivnostiPodrška za izbeglice i migrante na jugu i istoku Srbije - okupacione aktivnostiPodrška za izbeglice i migrante na jugu i istoku Srbije - okupacione aktivnostiPodrška za izbeglice i migrante na jugu i istoku Srbije - okupacione aktivnostiPodrška za izbeglice i migrante na jugu i istoku Srbije - okupacione aktivnostiPodrška za izbeglice i migrante na jugu i istoku Srbije - okupacione aktivnostiPodrška za izbeglice i migrante na jugu i istoku Srbije - okupacione aktivnostiPodrška za izbeglice i migrante na jugu i istoku Srbije - okupacione aktivnosti
1/10

NEXUS-Vranje u partnerstvu sa CARE International od 2015. godine realizuje program svakodnevne podrške migrantima smeštenim u prihvatnim centrima na jugu i istoku zemlje.
Podrška se ogleda u distribuciji hrane, higijene i garderobe. Pored toga, NEXUS pruža podršku neformalnom obrazovanju migranata kroz stolarsku radionicu i različite okupacione aktivnosti za decu i odrasle.
Posebna podrška usmerena je ka mladićima kroz program “Rodni odnosi i prevencija nasilja”.